Om os

Mød dine undervisere

På digitaliseringsskolen bliver du undervist af nogle af landets mest erfarne digitale bogholdere og digitaliseringskonsulenter. Vi har arbejdet med digitalisering fra før digitalisering blev et “buzz word” og bidraget med sparring til udviklingen af en lang række af de fintech tools, som hele branchen anvender i dag.

- og nu kan du få alt vores vide og erfaring!

Claus Gråbæk Sørensen
Digitaliseringsskolen
Lennart Svenstrup
Lennart Svenstrup
Retio ApS
Jens Fuglsang Bruun
Jonas Martinsen
Retio ApS
Jens Fuglsang Bruun
Jens Fuglsang Bruun
Zignifikant ApS
Lasse Vendelbo
Lasse Vendelbo
Retio ApS
Kristian Konradsen
Kristian Konradsen
Zignifikant ApS
Kristian Konradsen

Kristian Konradsen

Læs mere om Kristian:

Jeg har mere end 11 års erfaring i revisionsbranchen, hvoraf 4 år som Digitaliseringsansvarlig i et større revisionshus med 150+ mand. I dag er jeg CCO i Zignifikant – hvor vores 15 bogholdere arbejder 100% digitalt med digitale- og automatiseret bogholderi løsninger.

Lennart Svenstrup

Læs mere om Lennart:

Jeg er oplært som revisor ved EY i international afdeling med fokus på procesforståelse og risikoidentificering. Efterfølgende blev Retio til, hvor vi fra start har taget digitaliseringen med ind af døren ved SMV’er landet over. Vi sidder i dag ca. 20+ mand, hvor jeg agerer daglig leder. Så i alt 9 års erfaring i feltet.

Lennart Svenstrup
Jens Fuglsang Bruun

Jonas Martinsen

Læs mere om Jonas:

Jeg har de sidste 7 år drevet Retio, hvor mit fokus har været optimering og digitalisering af små og mellemstore virksomheders bogholderifunktion. Min revisoruddannelse og erfaring har givet mig en god procesforståelse for økonomiafdelingen i virksomheder, og den erfaring kombineret med min evig søgning efter at gøre ting smartere og bedre gør, at jeg kan få det digitale bogholderi implementeret effektivt og gnidningsfrit. Mit nuværende fokus er herunder især implementering og optimering af ERP systemer til større selskaber i Danmark

Jens Fuglsang Bruun

Læs mere om Jens:

Jeg stiftede i år 2005 bogholderi- og konsulent virksomheden Zignifikant, hvor vi arbejder intensivt med digitalisering og automatisering af bogholderi for mindre og mellemstore virksomheder. I dag står jeg i spidsen for Officebot ApS, hvor vi udvikler kontorrobotter til bogholderi- og regnskabsvirksomheder. Jeg har i min karriere blandt andet:

Herudover har jeg på forskellige niveauer deltaget i et hav af projekter med udvikling af software til automatisering af bogholderi.

Jens Fuglsang Bruun
Lasse Vendelbo

Lasse Vendelbo

Læs mere om Lasse:

Jeg er opflasket i den digitale regnskabsalder. Jeg har 10 års brancheerfaring hvoraf de 7 år har været med fokus på de digitale løsninger.

Jeg har været regnskabsansvarlig i flere start-ups samt selvstændig med et digitalt regnskabsbureau.

I dag er jeg digitaliseringskonsulent hos Retio, hvor jeg arbejder med digitale løsninger med nuværende samt nye kunder.

Kontakt os her

Har du spørgsmål?

Find os

Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1 sal), 8520 Lystrup

Ring til os

26 71 86 86

Send en mail

clg@digitaliseringsskolen.dk

Udvalg af kurser

Vi tilbyder kurser og uddannelsesforløb til alle, der gerne vil arbejde seriøst og professionelt med digital bogføring og digitalisering af virksomheders administration. Vælg kurser til:

Strategi og plan for digitalisering

16. maj 2023

Ny bogføringslov - er du klar?

16. maj 2023

Ny bogføringslov - er du klar?

18. maj 2023

Digitaliser din kreditorhåndtering

25. maj 2023

Digitaliser din debitorhåndtering

8. juni 2023

Se alle kurser og konferencer

------