Digitaliseringsskolens årlige konferencer

På digitaliseringsskolens konferencer møder du et bredt udvalg af eksperter indenfor forskellige digitale områder. Der afholdes årligt en konference målrettet virksomheders økonomifunktion (Fremtidens Regnskab) og en konference målrettet revisorer og bogholdere (Digitaliseringsdagen). Læs mere om hver konference nedenfor.

Fremtidens Regnskab

Fremtidens Regnskab blev afholdt den 3. maj 2023 for første gang. Konferencen er ny og henvender sig til økonomifunktionen i små- og mellemstore virksomheder. Mange af disse virksomheder vil gerne i gang med at digitalisere. Men uden den nødvendige viden og rette rådgivning fra virksomhedens revisor, bogholder eller konsulent, besværliggøres processen.
Fremtidens Regnskab har derfor fokus på økonomisystemer og de mange muligheder, der ligger rundt om dem med integrationer. Derudover fokuseres der på bogholderiets mange opgaver som kreditor, debitor og lønhåndtering, samt de mange andre opgaver et moderne bogholderi rummer. Dette gøres igennem et udvalg af faglige indlæg og foredrag samt ved at præsentere målgruppen for branchens bedste løsninger.

 

Fremtidens Regnskab vender tilbage i 2024.

Digitaliseringsdagen

På Digitaliseringsdagen, der afholdes den 13. september 2023, bliver du kickstartet til at komme godt i gang med at digitalisere dine kunder. Deltag i Danmarks største konference om digitalisering for revisorer og bogholdere og tag bogholderiet til et helt nyt niveau med en hel dag fyldt med inspirerende oplæg, smarte systemer og masser af praktiske erfaringer fra nogle af landets dygtigste og mest erfarne digitaliseringseksperter.


Læs mere og tilmeld dig her

Digitalisér, eller afvikl!

Fremtidens bogføring og administration foregår digitalt.

Få tid til flere kunder, og udvid jeres forretning

Hos Digitaliseringsskolen kan I både lære at digitalisere jeres egen bogføring og kundernes administration. Det styrker jeres forretning og gør jer til et mere fremtidssikkert valg for kunderne, fordi:

I er hurtigere end konkurrenterne

Bogfører I digitalt, har kunderne altid et opdateret regnskab at tage beslutninger ud fra.

I kan hjælpe dem med at digitalisere

Kunderne er mere trygge ved at vælge en partner, de kender, når de skal digitalisere firmaet.

I har altid svar på deres spørgsmål

Med større viden om digitalisering bliver I en bedre partner for kunderne.

Styrk jeres position, og få en mere fremtidssikker forretning

Mærker I allerede konkurrencen fra de digitale tjenester på nettet, som kunderne bruger til at digitalisere og automatisere meget af det arbejde, I lavede for dem før? Så styrk jeres position med et kursus hos Digitaliseringsskolen.

Den digitale revolution er i gang

Vi forstår godt, hvor frustrerende og udfordrende det er, at være tvunget til at digitalisere jeres egen forretning for at fastholde jeres kunder.

For der findes allerede en masse digitale tjenester og værktøjer, som tilbyder at digitalisere og automatisere arbejdsgange, som kunderne tidligere betalte jer for.

Markedet er stort og forvirrende

Men hvilke værktøjer er de rigtige for jer og jeres kunder, og hvordan sætter I dem sammen, så I får et digitalt bogholderi, hvor kundernes bilag automatisk finder vej til regnskabsprogrammet?

Samtidig er mange af tjenesterne så nemme at bruge, at mange af jeres kunder allerede er gået i gang på egen hånd.

Derfor er I nødt til at sætte jer ind i mange forskellige tjenester og systemer, der i praksis gør det samme, hvis I skal vedblive med at have dem som kunder.

Det gør digital bogføring og det at arbejde med digitale tjenester til et mangehovedet uhyre, som det er svært at få rigtigt fat på.

Tag et trygt digitalt spring

Hos Digitaliseringsskolen mener vi, at ingen skal stå alene med de digitale udfordringer. Derfor tilbyder vi kurser i digital bogføring til regnskabskontorer og revisionshuse, så I kan styrke jeres digitale kompetencer internt.

Samtidig kan vi uddanne jer til digitaliserings-konsulenter. Så kan I hjælpe jeres kunder med at få det rigtige tag på digitalisering og automatisering af deres administration.

Tilsammen styrker kurserne jeres position i det lokale marked, som I arbejder i, og gør det muligt for jer at udvide forretningen. Både med flere og større bogføringskunder – fordi I bogfører hurtigere – og med nye ydelser, som får jer til at skille jer endnu mere ud fra de lokale konkurrenter.

Digitaliseringsskolen er startet af konsulenthuset Zignifikant, som har mere end 15 års erfaring med digitalisering, automatisering og digital bogføring.

Så hvis kundernes opgaver kræver flere eller mere erfarne hænder, kan I trække på os – naturligvis uden at jeres kunder opdager det.

Så book et kursus i dag, og foretag et trygt og sikkert spring ind i den digitale fremtid.

Opgradér forretningen i 3 lette trin

Det eneste I skal gøre for at styrke jeres position og udvide jeres forretning, er:

1. Vælg et af vores kurser

Vælg enten digital bogføring eller at blive digitaliserings-konsulent – eller begge dele.

2. Lær de nye værktøjer

På kurserne lærer I alle strategierne og værktøjerne at kende, og får praktisk erfaring.

3. Bliv fremtidssikret

Efter kurset kan I give kunderne en bedre service og tilbyde dem mange nye ydelser.

Velkommen til den digitale fremtid for jeres revisionshus

Efter et kursus hos Digitaliseringsskolen kan I yde en bedre service til kunderne, og kan tilbyde dem de samme muligheder som branchens største revisionshuse.

Få en ny fordel i forhold til konkurrenterne

Som et digitalt regnskabskontor får I større muskler. For når det tager meget kortere tid at bogføre regnskabet for den enkelte kunde, får I plads til at tage flere kunder ind.

Samtidig får I også kapacitet til de større kunder, som I tidligere måtte takke nej til.

Endelig giver I jeres kunder en masse nye fordele og kan hjælpe dem med nye opgaver, som I ikke kunne løse for dem før. Eller som I var for dyre til.

Giv kunderne et tryggere beslutningsgrundlag

Med digital bogføring er I hurtigere om at få opdateret kundernes regnskab. For når bilagene er digitale og selv finder vej til regnskabet, fjernes den ventetid, som før blev brugt på at håndtere papirbunken med bilag.

Derved får kunderne et regnskab, som giver et mere retvisende billede af deres firmas økonomiske situation. Så har de et mere sikkert beslutningsgrundlag, når de skal træffe økonomiske beslutninger for firmaets fremtid.

Hjælp kunderne med at få en mere rentabel forretning

Når I kører kundernes bogføring digitalt, bliver det også meget billigere for dem at få jer til at stå for opgaver som f.eks. at sende påmindelser og rykkere ud.

 

For betalingspåmindelser og rykkerprocedurer kan køre helt automatisk. Så er det kun de kunder, I er nødt til at ringe og rykke, som I skal bruge tid på.

Hjælp kunderne med digitaliseringen

Med en digitaliseringskonsulent i huset får I samtidig en helt ny ydelse, som det ellers kun er de store revisionshuse og it-konsulenthuse som tilbyder.

Det cementerer jeres position i det lokale marked som digitalt regnskabskontor. Samtidig er I et meget tryggere valg, fordi kunderne allerede kender jer – og I kender dem.

Masser af gevinster internt

Som digitalt regnskabskontor kommer I helt automatisk til at skille jer ud fra konkurrenterne i det lokale marked – især hvis I også tilbyder at hjælpe kunderne med deres digitalisering.

 

Samtidig gør digital bogføring det muligt at tage kunder, som ligger uden for jeres lokalområde. For der er jo ingen papirbilag, som skal sendes frem og tilbage.

Styrk mulighederne for at få nye kunder

Fordi I bruger mindre tid på at bogføre den enkelte kundes regnskab, bliver der også mere tid til det opsøgende salgsarbejde.
Samtidig bliver jeres regnskabskontor det oplagte valg for de firmaer, der allerede har digitaliseret deres administration, og nu gerne vil outsource hele bogføringen.

Så book et kursus hos Digitaliseringsskolen allerede i dag, styrk de digitale kompetencer, og få fremtidssikret og vækstet jeres forretning. Samtidig kan I trække på os til de mere komplekse og udfordrende opgaver.

Begynd jeres digitale transformation her

Book et kursus allerede i dag, styrk jeres digitale kompetencer, og stå stærkere på markedet.

Digital bogføring

Lær, hvordan I bogfører kundernes regnskaber digitalt og effektiviserer jeres interne arbejdsgange bedst muligt.

Digitaliseringskonsulent

Få uddannet en eller flere digitaliseringskonsulenter, til at hjælpe jeres kunder med digitaliseringen af deres firma.

On site kurser

Har I flere end 5 medarbejdere, der skal på kursus, tilpasser vi undervisningsforløbet og afholder kurset hos jer.

Hør andre revisionshuses erfaringer med Digitaliseringsskolen

Se, hvilke forretningsmæssige gevinster et par af de revisionshuse har fået, som har deltaget på vores kurser.

Video her

Udvalg af kurser

Vi tilbyder kurser og uddannelsesforløb til alle, der gerne vil arbejde seriøst og professionelt med digital bogføring og digitalisering af virksomheders administration. Vælg kurser til:

Strategi og plan for digitalisering

16. maj 2023

Ny bogføringslov - er du klar?

16. maj 2023

Ny bogføringslov - er du klar?

18. maj 2023

Digitaliser din kreditorhåndtering

25. maj 2023

Digitaliser din debitorhåndtering

8. juni 2023

Se alle kurser og konferencer

------