Bliv digitaliseringskonsulent, og udvid din bogholderforretning

Som digitaliseringskonsulent kan du gøre en uvurderlig forskel, for dine kunder, som styrker jeres relation og gør det nemmere for dig at tiltrække flere og større kunder.

Tag kunderne ind i fremtiden

Udnyt dit store kendskab til kunden til at lægge en sikker strategi for deres digitalisering.

Bliv en værdifuld partner

Som digitaliseringskonsulent får du en meget tættere relation til dine kunder.

Vækst din forretning

Ved tilbyde flere ydelser end bogføring får du lettere ved at få din forretning til at vokse.

En bogholder kan digitaliseres væk

Tilbyder du kun at bogføre kundernes regnskab, bliver du oftest sparet væk, den dag kunderne digitaliserer deres administration.

Uddan dig til digitaliseringskonsulent

Hos Digitaliseringsskolen lærer du alt, hvad du skal vide for at blive digitaliseringskonsulent. Så kan du hjælpe dine kunder med at digitalisere deres forretning og gøre fremtiden for din egen forretning mere sikker.

Lær at lægge strategien

Lær at lægge den rigtige strategi for kundernes digitalisering.

Lær værktøjerne

Lær alle værktøjerne, som gør det nemt at digitalisere.

Få et stærkt bagland

Træk på os, når opgaverne bliver for store og komplekse.

Slå de store konsulenthuse på målstregen

Udnyt dit kendskab til kundernes forretning og kundernes gode oplevelser med dig til at vinde opgaverne foran de store digitaliseringshuse, og fasthold kunderne i din forretning.

Digitalisering handler om tillid

Vi forstår godt, du måske synes, det lyder utopisk, at din lille bogholderforretning skulle blive i stand til at slå de store konsulenthuse, når kundernes administration skal digitaliseres.

Men der findes mange skrækeksempler på, hvor galt et digitaliseringsprojekt kan gå, når først de store konsulenthuse tager over. Derfor er mange mindre og mellemstore virksomheder ekstra forsigtige med, hvem de spørger om hjælp hos.

Det er en stor fordel for dig.

Udnyt dit kendskab til deres forretning

For fordi du allerede kender kundernes forretning – og at de allerede kender dig – bliver du et meget mere oplagt bud. Fordi de ved, at du ikke ender med at vende op og ned på deres forretning.

Samtidig lyder det både billigere og mere trygt, når du foreslår dem at hjælpe dem med at få digitaliseret deres administration. For de kender allerede både dine priser og kvaliteten af dit arbejde.

Det gør dig til det sikre, trygge valg, fordi kunden godt ved, at de ikke bare kommer til at føle sig som et nummer i rækken.

Vi får dig på omgangshøjde med opgaven

Hos Digitaliseringsskolen klæder vi dig på til at blive en dygtig og pålidelig digitaliseringskonsulent, der kan hjælpe kunderne med både strategien og den praktiske implementering af digital bogføring og digitalisering og automation af interne arbejdsgange.

Bag uddannelsen står Zignifikant, som har over 15 års erfaring med digitalisering og automatisering af firmaers administration. Den viden har vi kogt ned til en uddannelse, der både giver dig både den teoretiske baggrund og de praktiske færdigheder til at gennemføre en succesfuld digitalisering af dine kunders forretning.

Få hjælp til de store sten

Som kursist får du samtidig mulighed for at hyre os ind til at hjælpe dig med at få digitaliseret og automatiseret de store og komplekse arbejdsgange og processer, du ikke selv kan klare – helt whitelabel, så dine kunde aldrig opdager det.

Samtidig kan du få rabat på de digitale værktøjer, som du bruger til at digitalisere kundernes forretning med.

Så tilmeld dig i dag, og skab en mere sikker fremtid for din egen forretning.

Så let bliver du

Hos Digitaliseringsskolen har vi taget det svære ud af både teori og praktik, når du skal uddanne dig til digitaliseringskonsulent. Derfor er alt, hvad du skal:

  • Book et kursus

    Få sat handling bag, og book en plads på et kursus i dag.

  • Lær værktøjer og strategier

    Få lært både praktikken og teorien bag digitalisering.

  • Vækst din forretning

    Fasthold eksisterende, og tiltræk masser af nye kunder.

Velkommen til din nye hverdag som digital bogholder

Bliv det stærke valg i lokalområdet

Der findes sikkert allerede mange andre selvstændige bogholdere i dit lokalområde. Men hvor mange digitaliseringskonsulenter bor der?

Det er tit kun et spørgsmål om pris

Som selvstændig bogholder er du vant til, at konkurrencen er hård. For der findes allerede masser af andre, som tilbyder at føre regnskab for de lokale erhvervsdrivende.

Derfor er prisen oftest den vigtigste konkurrenceparameter, når du skal lukke en aftale med en ny kunde.

Digitale tjenester spiser dit levebrød

Samtidig er du – ligesom dine konkollegaer – ekstremt udsatte for at blive sparet væk, i takt med at de lokale virksomheder begynder at bruge flere og flere digitale tjenester i deres administration.

De digitale tjenester er yderst populære, og så lette at bruge, at mange virksomheder begynder at bruge dem af sig selv.

For besparelserne er åbenlyse og kan nemt summe sig op. Så i en tid, hvor konkurrencen er hård inden for stort set alle brancher, og de faste udgifter derfor helst skal minimeres, er netop bogføring og administration oplagte steder at sætte ind, når sparekniven skal svinges.

Kunderne får et mere opdateret regnskab

Når du ikke skal vente på bilagene, er det lettere at give dine kunder et regnskab, der giver et mere korrekt øjebliksbillede af deres økonomiske situation.

Det hjælper dem til at træffe bedre og mere sikre økonomiske beslutninger for fremtiden.

Tilbyd nye tjenester til kunderne

Samtidig får du mulighed for at tilbyde kunderne nye tjenester inden for både debitor- og kreditorbogholderi.

Tilbyd f.eks. at automatisere udsendelsen af påmindelser og rykkere, så kunderne får lettere ved at hente pengene hjem fra deres kunder, og ikke selv skal bruge en masse tid på det.

Et trumfkort for din forretning

Men selvom de digitale tjenester i skyen er lette at sætte op, er det nemt at vælge forkert – og ende med en løsning, der alligevel ikke spiller optimalt.

Så hvis du som deres bogholder – eller som den lokale Digitaliseringskonsulent – tilbyder lokale virksomheder at komme rigtigt fra start, sætte det hele op, så det spiller optimalt, og samtidig overtage hele deres bogføring, er det tillokkende at sige ja.

For ved at vælge et lille, lokalt firma frem for et stort konsulenthus, får de små og mellemstore virksomheder en samarbejdspartner, der passer bedre til dem – og som ikke bor længere væk, end at de lige kan komme forbi, hvis der er brug for at få løst praktikken.

Det gør en uddannelse som digitaliseringskonsulent til et trumfkort for din forretning, og sikrer dig en unik position i markedet i dit lokalområde.

Så tag en god beslutning for din forretnings fremtid, tilmeld dig i dag og bliv den foretrukne bogholder i lokalområdet – fordi du kan mere end bare at taste bilag og stemme kassekladde af.

Ledige pladser

Book din plads i dag

Find en dato og lokation, der passer dig, og glæd dig til at kunne tilbyde nye spændende muligheder til dine kunder.

Vælg kursus - Digitaliseringskonsulent:
😎 Se vores video og hør, hvordan du kan SPARE 2.000 kr. 🢅

Spørgsmål?

71 99 63 64

Ring til os

Info@digitaliseringsskolen.dk

Send en mail

Udvalg af kurser

Vi tilbyder kurser og uddannelsesforløb til alle, der gerne vil arbejde seriøst og professionelt med digital bogføring og digitalisering af virksomheders administration. Vælg kurser til:

Den selvstændig bogholder

Du vil gerne digitalisere bogføringen for dine kunder – eller blive en mere digital bogholder.

 

Regnskabskontoret

I vil gerne hjælpe kunderne med at digitalisere administrationen og blive bedre til digital bogføring.

 

Revisionshuset

I vil gerne tilbyde digitalisering og digital bogføring som en ydelse til jeres eksisterende kunder.