Digitalt certifikat for Revisorgruppen Danmark

Gyldigt certifikat

Virksomhedens CVR-nummer: 42104698
  • Gyldigt certifikat
  • Certificeret af Kristian Konradsen
Certifikat

Virksomhedsoplysninger

Sønderhøj 5, 8260 Viby J
86 80 21 75
Revisionshus

Certificerede medarbejdere

Kathrine Jensen
Økonomikonsulent

Om virksomheden

En videnbaseret organisation

Revisorgruppen Danmark blev etableret i 1992 med det overordnede formål at skabe høj kvalitet i medlemsfirmaernes arbejde og ydelser.

Den høje kvalitet er fortsat en grundsten i netværkets samarbejde, og dette understøttes med værktøjer, et bredt udbud af kurser og ikke mindst et sekretariat bemandet med nogle af landets dygtigste fagspecialister inden for revisors kerneydelser.

Vi beskæftiger os ikke med skat, for på det område samarbejder vi med kolleger i vores associerede virksomhed Revitax A/S, som beskæftiger nogle af landets bedste skatte- og momsspecialister.

På IT-området har vi sikret os kompetent viden gennem vores dattervirksomhed REVI-IT A/S, som har opnået en position som anerkendt leverandør af ydelser inden for IT-revision, GDPR og beslægtet rådgivning.

Revisorgruppen Danmark blev oprindeligt stiftet af 13 revisionsfirmaer, og i dag er vi vokset til 25 medlemsfirmaer fordelt i hele landet med ca. 70 kontorsteder, ca. 260 statsautoriserede revisorer og ca. 1.500 medarbejdere. Dermed er vi i dag ubetinget landets største netværk af selvstændige, statsautoriserede revisionsfirmaer.

Udvalg af kurser

Vi tilbyder kurser og uddannelsesforløb til alle, der gerne vil arbejde seriøst og professionelt med digital bogføring og digitalisering af virksomheders administration. Vælg kurser til:

Den selvstændig bogholder

Du vil gerne digitalisere bogføringen for dine kunder – eller blive en mere digital bogholder.

 

Regnskabskontoret

I vil gerne hjælpe kunderne med at digitalisere administrationen og blive bedre til digital bogføring.

 

Revisionshuset

I vil gerne tilbyde digitalisering og digital bogføring som en ydelse til jeres eksisterende kunder.